Obiekt

Tytuł: Kuchnia polska, czyli Dokładna i długą praktyką wypróbowana nauka sporządzania potraw mięsnych i postnych, jakoto: zup, pasztecików, sztuki mięsa, sosów, auszpików, majonesów, jarzyn, potraw z jaj, potraw mięsnych, garnitur do jarzyn i innych potraw, legumin gorących i zimnych, pieczystego, ryb, farszów, kremów, galaret, musów, blamanżów, mleczek i marmulad, pieczenia ciast, tortów i cukrów, robienia lodów i kompotów, smażenia soków i konfitur, tudzież przysposobienia rozmaitych zapasów spiżarni pojedynczo, najtaniej i najzdrowiej

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

8 wrz 2020

Data dodania obiektu:

8 wrz 2020

Liczba wyświetleń treści obiektu:

44

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dbc.wroc.pl/publication/146132

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji