Obiekt

Tytuł: Kucharka oszczędna czyli Przepisy łatwego i niekosztownego sporządzania potraw, opatrzenia spiżarni w potrzebne zapasy, dystyllowania wódek i t. d. Wyd. 3, popr. i pomnożone nowemi artykułami o kucyi i urządzaniu mięsiwa i ciast na święta Wielkonocne, tudzież przydają się sposoby pewne i doświadczone robienia kiszek i salcesonów w rozmaitych gatunkach

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

17 wrz 2020

Data dodania obiektu:

17 wrz 2020

Liczba wyświetleń treści obiektu:

41

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dbc.wroc.pl/publication/146401

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji