Use of the project method for performing the quality of food products
Gadzała, Karolina ; Wypchły, Agata ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies; 2018; Nr 4 (31); s. 9-30
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2018.4.01 ; oai:dbc.wroc.pl:102023
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 4 (31)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
11 sty 2021
872
https://dbc.wroc.pl/publication/149619
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wykorzystanie metody projektu w doskonaleniu jakości produktów żywnościowych | 11 cze 2022 |
Lesiów, Tomasz Biernacki, Artur
Gadzała, Karolina Lesiów, Tomasz
Gadzała, Karolina Lesiów, Tomasz
Lesiów, Tomasz
Lesiów, Tomasz Skrabka-Błotnicka, Teresa. Promotor