Rozprawa doktorska: [Wyższa Szkoła Ekonomiczna we Wrocławiu], 1963, s. ; Autor nie wyraził zgody na upublicznienie rozprawy doktorskiej. Doktorat został zdigitalizowany i umieszczony w Bazie Wiedzy WIR. Udostępniany jest jednostanowiskowo po zalogowaniu w czytelni OIN Biblioteki Głównej Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, ul. Komandorska 118/120, bud. U). Serdecznie zapraszamy.
[Wyższa Szkoła Ekonomiczna we Wrocławiu]
Sygnatura: DR 154 ; oai:dbc.wroc.pl:108837
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
16 gru 2021
14 mar 2021
6
https://dbc.wroc.pl/publication/150980
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Badania nad uproszczeniem składu pożywki azotowej dla Thermobacterium cereale | 16 gru 2021 |
Liebig, Justus von (1803-1873) Natanson, Ludwik (1822-1896). Tłumaczenie
Oppenheimer, Carl (1874-1941) Herzog, Reginald Oliver (1878-1935). Physikalische Chemie der Fermente und Fermentwirkungen
Wichelhaus, Hermann (1842-1927)
Grzymajło, Krzysztof Ugorski, Maciej (1949- ). Promotor
Robak, Małgorzata
Emmerling, Oskar (1853-1933)
Kupczyński, Robert
Adamski, Maciej