Rozprawa doktorska: [Wyższa Szkoła Ekonomiczna we Wrocławiu], 1973, s. ; Autor nie wyraził zgody na upublicznienie rozprawy doktorskiej. Doktorat został zdigitalizowany i umieszczony w Bazie Wiedzy WIR. Udostępniany jest jednostanowiskowo po zalogowaniu w czytelni OIN Biblioteki Głównej Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, ul. Komandorska 118/120, bud. U). Serdecznie zapraszamy.
[Wyższa Szkoła Ekonomiczna we Wrocławiu]
Sygnatura: DR 341 ; oai:dbc.wroc.pl:109216
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Dec 16, 2021
Mar 30, 2021
16
https://dbc.wroc.pl/publication/151360
Edition name | Date |
---|---|
Badania nad aktywnością amylolityczną w procesie słodowania kukurydzy | Dec 16, 2021 |
Lewandowska, Sylwia. Redaktor Kotecki, Andrzej (1952- ). Redakcja Bujak, Henryk. Redaktor Adamczyk, Józef Broda, Zbigniew Chmielewska, Joanna Cygert, Henryk Froszczyńska, Barbara Głąb, Lilianna Kozak, Marcin Kurasiak-Popowska, Danuta Kurczych, Zbigniew Merta-Staszczak, Adriana Michalski, Tadeusz Mikołajczyk, Sylwia Niemann, Janetta Podkówka, Zbigniew Rejek, Dariusz Rogacka, Anna Rogacki Janusz Sowiński, Józef Straszak-Chandoha, Sylwia Tomkowiak, Agnieszka Warzecha, Roman Weigt, Dorota Wolf, Zdzisław Zarzycki, Piotr Żurek, Monika
Nowak, Julian Ignacy (1865-1946)
Grzyś, Edward