Cosmulese, Cristina Gabriela ; Socoliuc, Marian ; Ciubotariu, Marius ; Kicsi, Rozalia ; Grosu, Veronica
Argumenta Oeconomica, 2021, Nr 1 (46), s. 239-280
Publishing House of Wroclaw University of Economics and Business
doi:10.15611/aoe.2021.1.11 ; oai:dbc.wroc.pl:110262
Argumenta Oeconomica, 2021, Nr 1 (46)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Apr 17, 2024
May 31, 2021
468
https://dbc.wroc.pl/publication/152477
Edition name | Date |
---|---|
Optimization model for sustainable food supply based on consumer behaviour typology. The case of the Chisinau urban area | Apr 17, 2024 |
Cojocaru, Ana-Carolina Mihăilă, SvetlanaGrosu, Veronica Frumusachu, Ludmila Dyczkowska, Joanna. Redakcja