Antioxidants Content in Chosen Spices from Organic and Conventional Cultivation
Kazimierczak, Renata ; Hallmann, Ewelina ; Ziętara, Marzena ; Rembiałkowska, Ewa
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 92 ; Nauki Inżynierskie i Technologie, vol. 2
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
30 paź 2023
15 kwi 2023
148
https://dbc.wroc.pl/publication/159220
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Zawartość związków przeciwutleniających w wybranych przyprawach z produkcji ekologicznej i konwencjonalnej | 30 paź 2023 |
Langethal, Christian Eduard (1806-1878)
Górnicka, Ewa Kita, Agnieszka (1971- ). Promotor
Piksa Eliza Wiliczkiewicz, Andrzej. Promotor Sierzant, Kamil. Promotor pomocniczy
Śmiechowska, Maria Drozd, Monika
Dłużewska, Elżbieta Florowska, Anna Florowski, Tomasz