The Use of Organic Food as a Factor of Health Improvement
Szołtysek, Katarzyna ; Dziuba, Szymon
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2008; Nr 30 ; Technologia, vol. 13
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
24 wrz 2023
24 wrz 2023
20
https://dbc.wroc.pl/publication/162417
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Żywność ekologiczna jako czynnik poprawy zdrowia | 24 wrz 2023 |
Dziuba, Szymon Szołtysek, Katarzyna
Szołtysek, Katarzyna
Joachimiak, Izabela Szołtysek, Katarzyna
Dziuba, Szymon Cierniak-Emerych, Anna
Bień, January Celary, Piotr Morzyk, Bartosz Sobik-Szołtysek, Jolanta Wystalska, Katarzyna