Nowe doniesienia na temat właściwości prozdrowotnych octu jabłkowego
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:New Reports on the Health-promoting Properties of Apple Cider Vinegar
Autor: Temat i słowa kluczowe:ocet jabłkowy ; związki bioaktywne ; właściwości prozdrowotne ; polifenole ; choroby cywilizacyjne ; apple vinegar ; bioactive compounds ; health-promoting properties ; polyphenols ; civilization diseases
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39, s. 117-124
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:
CC BY-SA 4.0