New Reports on the Health-promoting Properties of Apple Cider Vinegar
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39, s. 117-124
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2023.39.10 ; oai:dbc.wroc.pl:126539
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
17 maj 2024
17 maj 2024
170
https://dbc.wroc.pl/publication/165405
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Nowe doniesienia na temat właściwości prozdrowotnych octu jabłkowego | 17 maj 2024 |
Olędzki, Remigiusz Hristova, Aleksandra
Teleszko, Mirosława (1984- ) Wojdyło, Aneta. Promotor
Błaszczyk, Alfred Sady, Sylwia Płaczek, Zuzanna Kawałek, Patrycja Dłużniewska, Nikola Pakuła, Karolina Konopelski, Adam
Przybylska, Sylwia Przybylski, Piotr Lesiów, Tomasz. Redaktor
Prusinowska, Renata Śmigielski, Krzysztof
Błaszczyk, Jolanta Kucharczyk, Monika Seruga, Przemysław Piekara, Agnieszka Zimny, Sylwia Krzywonos, Małgorzata
Leicht Katarzyna Korzeniowska, Małgorzata. Promotor Perez-Alvarez, Jose Angel. Promotor