Food labeling with regard to its antioxidant properties
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10), s. 80-91
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Mar 31, 2014
1 117
https://dbc.wroc.pl/publication/26993
Edition name | Date |
---|---|
Znakowanie żywności pod względem wartości antyoksydacyjnej | Oct 18, 2019 |
Olędzki, Remigiusz
Górska, Katarzyna Janczar-Smuga, Małgorzata
Derewiaka, Dorota Sobieraj, Emilia Drużyńska, Beata Kowalska, Jolanta Wołosiak, Rafał Ciecierska, Marta Majewska, Ewa
Drewiaka, Dorota Sobieraj, Emilia Drużyńska, Beata Kowalska, Jolanta Wołosiak, Rafał Ciecierska, Marta Majewska, Ewa
Teleszko, Mirosława (1984- ) Wojdyło, Aneta. Promotor
Olędzki, Remigiusz
Olędzki, Remigiusz