Instrumental test of texture profile analysis in the study of selected food quality
Dolik, Kamil ; Kubiak, Mariusz S.
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10), s. 35-44
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Mar 31, 2014
6 078
https://dbc.wroc.pl/publication/26988
Edition name | Date |
---|---|
Instrumentalny test analizy profilu tekstury w badaniu jakości wybranych produktów spożywczych | Oct 18, 2019 |
Hwangbo, Seung Hwang, Kyu-Seog Kim, Jin-Tae Gaj, Miron. Redakcja Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Siemianowski, Krzysztof Lis, Anna Bohdziewicz, Krzysztof Szpendowski, Jerzy
Dankowska, Anna Małecka, Maria
Kubiak, Mariusz S. Jakubowski, Marek Dolata, Włodzimierz
Sterczyńska, Monika Kubiak, Mariusz S. Starzycki, Michał