The use of pseudocereals for the production of gluten-free beer
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10), s. 92-102
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Mar 31, 2014
1 665
https://dbc.wroc.pl/publication/26994
Edition name | Date |
---|---|
Wykorzystanie pseudozbóż do wytwarzania piwa bezglutenowego | Oct 18, 2019 |
Kaim, Urszula Harasym, Joanna
Rutkowska, Weronika Podeszwa, Tomasz
Podeszwa, Tomasz Rutkowska, Weronika
Zys, Angelika Garncarek, Zbigniew
Ociepa, Ewa Lach, Joanna Winnicki, Tomasz. Redakcja