Production of gluten-free bread –a chalange for baking industry
Kaim, Urszula ; Harasym, Joanna
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 4 (27), s. 41-54
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 4 (27)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Dec 13, 2018
550
524
https://dbc.wroc.pl/publication/95434
Edition name | Date |
---|---|
Produkcja chleba bezglutenowego wyzwaniemdla współczesnego piekarnictwa | Jun 11, 2022 |
Kaim, Urszula
Zys, Angelika Garncarek, Zbigniew
Zys, Angelika Garncarek, Zbigniew