Evaluation of information passed on consumers on the presence of allergens
Drewiaka, Dorota ; Sobieraj, Emilia ; Drużyńska, Beata ; Kowalska, Jolanta ; Wołosiak, Rafał ; Ciecierska, Marta ; Majewska, Ewa
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 1 (20), s. 20-31
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 1 (20)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Jul 5, 2017
850
843
https://dbc.wroc.pl/publication/40877
Edition name | Date |
---|---|
Ocena informacji przekazywanych konsumentom na temat obecności alergenów | Jun 11, 2022 |
Derewiaka, Dorota Sobieraj, Emilia Drużyńska, Beata Kowalska, Jolanta Wołosiak, Rafał Ciecierska, Marta Majewska, Ewa
Zimny, Sylwia Błaszczyk, Jolanta Kucharczyk, Monika Seruga, Przemysław Piekara, Agnieszka Krzywonos, Małgorzata
Górska, Katarzyna Janczar-Smuga, Małgorzata
Ciecierska, Marta
Bohdziewicz, Jolanta Kowalska, Małgorzata Winnicki, Tomasz. Redakcja
Kopeć, Alicja Kowalska, Jadwiga leciejewska, Jolanta Mika, Krystyna Instytut Historii Architektury Sztuki i Techniki Politechniki Wrocławskiej
Kopeć, Alicja Kowalska, Jadwiga leciejewska, Jolanta Mika, Krystyna Instytut Historii Architektury Sztuki i Techniki Politechniki Wrocławskiej