Object structure
Title:

Wewnętrzne bariery tworzenia innowacji produktowych w placówkach gastronomicznych

Group publication title:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Title in english:

Internal Barriers of Product Innovations Created in Gastronomy Posts

Creator:

Chrobocińska, Katarzyna ; Sadowska-Cekała, Monika

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 1, s. 129-134

Abstrakt:

The company's market position determines many factors among which more and more essential meaning have the technological potential, patents and innovativeness. In the article the authors concentrate on the analysis of innovative activity of gastronomy posts, as well as on the internal barriers of new products creating. On the basis of a questionnaire audits show that the most important obstacles in initiation of new products are insufficient financial supplies. The other internal obstacles are: the lack of information about market needs, the lack of time and the lack of support on the part of the management.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2006

Resource Type:

artykuł

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 1 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 1

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

×

Citation

Citation style: