Object structure
Title:

Procesy produkcyjne i warunki pracy podstawą wzrostu konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego

Group publication title:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Title in english:

The Manufacturing Processes and Working Conditions as the Basis of Growth of Competitiveness of Enterprises of Food Industry

Creator:

Cierniak-Emerych, Anna

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 1, s. 135-140

Abstrakt:

In the following description the problems of growth of competitiveness of enterprises are considered in connection with shaping working conditions paying particular attention to their development in the sphere of production. At the same time chosen community directives concerning working conditions and their influence on improvement in productive processes in enterprises functioning in Poland are emphasised.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2006

Resource Type:

artykuł

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 1 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 1

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

×

Citation

Citation style: