Obiekt

Tytuł: Stan świadomości ekologicznej konsumentów żywności z województwa podkarpackiego

Tytuł odmienny:

Level of ecological awareness among food consumers from subcarpathian voivodeship

Autor:

Dziedzic, Sylwia

Opis:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2007; nr 1190, s. 158-167

Abstrakt:

In the work there were presented some research results conducted in the year 2004 in Subcarpathia Voivodeship to define a level of ecological awareness among food consumers. The method used in the research was quota random selection (proportional). The results of the author’s own research, presented in the article, were compared to the present ones in literaturę references, thanks to this they reached a higher grade of educational and scientific value. The high level of ecological awareness among food consumers from Subcarpathian Voivodeship was noticed at 5.2% of respondents.

Wydawca:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Miejsce wydania:

Wrocław

Data wydania:

2007

Typ zasobu:

artykuł

Identyfikator zasobu:

oai:dbc.wroc.pl:142122

Język:

pol

Powiązania:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2007; nr 1190 ; Zrównoważony rozwój w teorii ekonomii i w praktyce

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Lokalizacja oryginału:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Źródło finansowania:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

29 lis 2025

Data dodania obiektu:

29 lis 2025

Liczba wyświetleń treści obiektu:

2

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dbc.wroc.pl/publication/181064

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji