Engineering Sciences And Technologies
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7), s. 9-17
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
18 lip 2013
424
https://dbc.wroc.pl/publication/25271
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Improvement of quality of used frying oil by means of active carbons | 18 paź 2019 |
Li, Xiaochang Lyu, Xianjun
Bielski, Andrzej
Mołczan, Marek Adamski, Wojciech. Promotor
Lach, Joanna Ociepa, Ewa Winnicki, Tomasz. Redakcja
Markiewicz, Julita Adamski, Wojciech. Promotor
Adamski, Wojciech Markiewicz, Julita Price, Robert Winnicki, Tomasz. Redakcja
Adamski, Wojciech Markiewicz, Julita Cammillare, Tracy Winnicki, Tomasz. Redakcja