Engineering Sciences And Technologies
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7), s. 9-17
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Jul 18, 2013
386
https://dbc.wroc.pl/publication/25271
Edition name | Date |
---|---|
Improvement of quality of used frying oil by means of active carbons | Oct 18, 2019 |
Li, Xiaochang Lyu, Xianjun
Bielski, Andrzej
Lach, Joanna Ociepa, Ewa Winnicki, Tomasz. Redakcja
Adamski, Wojciech Markiewicz, Julita Price, Robert Winnicki, Tomasz. Redakcja
Adamski, Wojciech Markiewicz, Julita Cammillare, Tracy Winnicki, Tomasz. Redakcja