Mazurek-Łopacińska, Krystyna ; Sobocińska, Magdalena
Nauki o Zarządzaniu = Management Sciences, 2013, Nr 2 (15), s. 86-98
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki o Zarządzaniu = Management Sciences, 2013, Nr 2 (15)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Jul 31, 2019
Apr 8, 2014
520
521
https://dbc.wroc.pl/publication/27055
Edition name | Date |
---|---|
Korzystanie przez studentów z usług gastronomicznych w kontekście stylów życia w świetle wybranych wyników badań ankietowych | Jul 31, 2019 |
Mazurek-Łopacińska, Krystyna Sobocińska, Magdalena
Mazurek-Łopacińska, Krystyna Sobocińska, Magdalena
Mazurek-Łopacińska, Krystyna Sobocińska, Magdalena
Mazurek-Łopacińska, Krystyna Sobocińska, Magdalena
Mazurek-Łopacińska, Krystyna Sobocińska, Magdalena
Mazurek-Łopacińska, Krystyna Sobocińska, Magdalena
Mazurek-Łopacińska, Krystyna Sobocińska, Magdalena