Thermooxidative stability of frying oils and quality of snack products
Kita, Agnieszka (1971- ). Promotor
Streszczenie polskie w zakładce Komentarz ; W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Dec 19, 2018
Sep 9, 2014
448
448
https://dbc.wroc.pl/publication/27786
Edition name | Date |
---|---|
Górnicka Ewa / Stabilność termooksydatywna tłuszczów smażalniczych a jakość produktów przekąskowych, 2014 | Dec 19, 2018 |
Aniołowska, Magda (1987- ) Kita, Agnieszka (1971- ). Promotor
Tokarczyk, Grzegorz Bienkiewicz, Grzegorz Krzywiński, Tomasz Lesiów, Tomasz. Redaktor
Kazimierczak, Renata Hallmann, Ewelina Ziętara, Marzena Rembiałkowska, Ewa
Piksa Eliza Wiliczkiewicz, Andrzej. Promotor Sierzant, Kamil. Promotor pomocniczy
Dłużewska, Elżbieta Florowska, Anna Florowski, Tomasz
Popowicz, Radosław Lesiów, Tomasz
Sierżant, Kamil (1985- ) Orda, Janusz (1949- ). Promotor