Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 2, 2010
Temat i słowa kluczowe:aktywność antybakteryjna ; brzeczki stężone (HG i VHG) ; drożdże piwowarskie ; fermentacja powtórzeniowa ; HPLC ; kefir ; lizozym ; mleko kozie ; mleko krowie ; modyfikacja wysokotemperaturowa ; oligomery ; związki azotowe
Opis:Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 9 ; Streszcz., słowa kluczowe oraz podpisy pod ryc. i tab. również w jęz. ang. ; Tekst gł. częśc. w jęz. pol. i ang.; streszcz. pol. i ang.
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format:application/pdf ; application/pdf
Źródło:<sygn. UP P 3565 II> ; kliknij tutaj, żeby przejść
Język: Powiązania:Acta Scientiarum Polonorum ; Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: