Zmiany w spożyciu i stopniu samowystarczalności żywnościowej w Unii Europejskiej
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2014.360.02 ; oai:dbc.wroc.pl:26751
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
27 lip 2023
30 mar 2015
998
998
https://dbc.wroc.pl/publication/29616
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Zmiany w spożyciu i stopniu samowystarczalności żywnościowej w Unii Europejskiej. | 27 lip 2023 |
Kita, Katarzyna Pawlak, Karolina
Szczepaniak, Iwona
Kapusta, Franciszek
Michalczyk, Joanna
Baer-Nawrocka, Agnieszka
Baer-Nawrocka, Agnieszka
Baer-Nawrocka, Agnieszka Sadowski, Arkadiusz
Baer-Nawrocka, Agnieszka Kiryluk-Dryjska, Ewa