Zmiany w spożyciu i stopniu samowystarczalności żywnościowej w Unii Europejskiej
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2014.360.02 ; oai:dbc.wroc.pl:26751
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Jul 27, 2023
Mar 30, 2015
985
983
https://dbc.wroc.pl/publication/29616
Edition name | Date |
---|---|
Zmiany w spożyciu i stopniu samowystarczalności żywnościowej w Unii Europejskiej. | Jul 27, 2023 |
Kita, Katarzyna Pawlak, Karolina
Szczepaniak, Iwona
Kapusta, Franciszek
Michalczyk, Joanna
Baer-Nawrocka, Agnieszka
Baer-Nawrocka, Agnieszka
Baer-Nawrocka, Agnieszka Sadowski, Arkadiusz
Baer-Nawrocka, Agnieszka Kiryluk-Dryjska, Ewa