Food crisis of the first decade of the XXIst century – preliminary analysis of theory
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2013.317.17 ; oai:dbc.wroc.pl:27970
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2013, Nr 317 ; Efektywne gospodarowanie zasobami przyrodniczymi i energią
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
29 paź 2024
13 lip 2015
249
251
https://dbc.wroc.pl/publication/31009
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kryzys żywnościowy (food crisis) pierwszej dekady XXI wieku – wstępna analiza teorii | 29 paź 2024 |
Lorek, Agnieszka
Pilińska, Monika
Malchar-Michalska, Dominika
Szydło, Wiktor
Pawłowska, Aneta Łużyniecka, Ewa. Redakcja