Factors affecting the quality of gallinaceous poultry meat. A review
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 1 (16), s. 47-60
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2015.1.05 ; oai:dbc.wroc.pl:28999
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 1 (16)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
30 lip 2015
4 760
https://dbc.wroc.pl/publication/32270
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Czynniki kształtujące jakość mięsa drobiu grzebiącego. Praca przeglądowa | 11 cze 2022 |
Faruga, Andrzej (1934- ) Horbańczuk, Jarosław Olav Jamroz, Dorota (1939- ) Karczmarczyk, Robert Kuryszko, Jan (1947- ) Łukaszewicz, Ewa Mazanowski, Adam (1933-2012) Mazurkiewicz, Michał (1941- ) Rybarczyk, Lech Szymański, Lesław Mazurkiewicz, Michał (1941- )
Fibich, Stanisław (1869-1924)
Lesiów, Tomasz Skrabka-Błotnicka, Teresa. Promotor
Przysiężna, Ewa Skrabka-Błotnicka, Teresa. Promotor