Customers’ impact on innovation activity in food industry in Poland
Szopik-Depczyńska, Katarzyna ; Świadek, Arkadiusz
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2015.382.31 ; oai:dbc.wroc.pl:29100
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2015, Nr 382 ; Strategie i logistyka w warunkach kryzysu
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
31 lip 2015
269
269
https://dbc.wroc.pl/publication/32458
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Odbiorcy a aktywność innowacyjna w przemyśle spożywczym w Polsce | 11 cze 2022 |
Świadek, Arkadiusz Szopik-Depczyńska, Katarzyna
Świadek, Arkadiusz Szopik-Depczyńska, Katarzyna
Zakrzewska, Aneta Chojnacki, Piotr
Świadek, Arkadiusz Szopik-Depczyńska, Katarzyna
Świadek, Arkadiusz Szopik-Depczyńska, Katarzyna
Grzelak, Maria Magdalena
Frączek, Jarosław Hebda, Tomasz Łapczyńska-Kordon, Bogusława