Pakowanie mięsa drobiowego w modyfikowanej atmosferze
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Modified atmosphere packaging of poultry meat
Autor: Temat i słowa kluczowe:drób ; mięso ; przechowywanie ; modyfikowana atmosfera ; materiał opakowaniowy ; poultry ; meat ; storage ; modified atmosphere ; packaging material
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 2 (17), s. 41-50
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 2 (17)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: