Engineering Sciences And Technologies
Jarossová, Malgorzata A. ; Minďašová, Karina
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 4 (19), s. 32-48
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2015.4.02 ; oai:dbc.wroc.pl:33287
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 4 (19)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Jul 26, 2016
278
https://dbc.wroc.pl/publication/36919
Edition name | Date |
---|---|
Comparison of the application of marketing communication tools used by organic food producers in Slovakia and Austria | Jun 11, 2022 |
Kašťáková, Elena Jarossová, Malgorzata A. Lesiów, Tomasz. Redaktor
Jarossová, Malgorzata A. Gubíniová, Katarína
Daszkiewicz, Magdalena Pukas, Anetta
Michalczyk, Joanna
Janiak, Eliza Orzechowska-Przybyła, Kamila Lesiów, Tomasz
Sanak-Kosmowska, Katarzyna
Kalińska-Kula, Magdalena Smalec, Agnieszka