The market of organic food under conditions of Poland’s membership in the European Union
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/2016.448.14 ; oai:dbc.wroc.pl:36246
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2016, Nr 448 ; Wolny handel i szybki rozwój. Współczesne priorytety w gospodarce światowej
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
27 sty 2017
552
542
https://dbc.wroc.pl/publication/39713
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Rynek żywności ekologicznej w warunkach członkostwa Polski w Unii Europejskiej | 11 cze 2022 |
Michalczyk, Joanna
Pawlak, Karolina
Michalczyk, Joanna
Jarossová, Malgorzata A. Minďašová, Karina
Janiak, Eliza Orzechowska-Przybyła, Kamila Lesiów, Tomasz
Gasz, Małgorzata