Postępowanie z alergenami jako element zarządzania jakością w zakładach spożywczych
Group publication title:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Title in english:Proceeding with allergens as an element of quality management in food factories
Creator:Zimny, Sylwia ; Błaszczyk, Jolanta ; Kucharczyk, Monika ; Seruga, Przemysław ; Piekara, Agnieszka ; Krzywonos, Małgorzata
Subject and Keywords:alergeny ; zarządzanie jakością ; produkcja żywności ; allergens ; quality management ; food production
Description: Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2016, Nr 461
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: