Food quality and safety in Poland
Społeczeństwo i Ekonomia = Society and Economics, 2016, Nr 2 (6), s. 123-134
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Społeczeństwo i Ekonomia = Society and Economics, 2016, Nr 2 (6)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Jun 11, 2022
Jun 22, 2017
3 214
3213
https://dbc.wroc.pl/publication/40789
Edition name | Date |
---|---|
Jakość i bezpieczeństwo żywności w Polsce | Jun 11, 2022 |
Orzechowska-Przybyła, Kamila Niewelt, Alina Lesiów, Tomasz
Górska, Katarzyna Janczar-Smuga, Małgorzata
Lesiów, Tomasz Orzechowska-Przybyła, Kamila Niewelt, Alina
Żbikowska, Anna Mendryk, Agata Onacik-Gür, Sylwia Marciniak-Łukasiak, Katarzyna Szymańska, Iwona
Muss, Kornelia Lesiów, Tomasz
Kroplewska, Magdalena Paluszak, Zbigniew Breza-Boruta, Barbara Marosz, Agata
Piwowar, Arkadiusz