Analysis of knowledge and consumer preferences in the field of organic food
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Engineering Sciences And Technologies
Autor:Janiak, Eliza ; Orzechowska-Przybyła, Kamila ; Lesiów, Tomasz
Temat i słowa kluczowe:eco food ; organic foods ; organic food market ; consumer knowledge ; consumer behaviour ; żywność ekologiczna ; żywność organiczna ; rynek żywności ekologicznej ; wiedza konsumentów ; zachowania konsumentów
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 1 (20), s. 43-58
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 1 (20)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: