The assessment of nutrition of patients on the example of a chosen hospital in Lower Silesia
Tymoszuk, Marta ; Orkusz, Agnieszka
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 2 (21), s. 55-66
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2016.2.05 ; oai:dbc.wroc.pl:36984
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 2 (21)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
11 lip 2017
1 715
1708
https://dbc.wroc.pl/publication/40928
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Ocena sposobu żywienia pacjentów na przykładzie wybranego szpitala Dolnego Śląska | 11 cze 2022 |
Tymoszuk, Marta Orkusz, Agnieszka
Orkusz, Agnieszka Włodarczyk, Agnieszka
Orkusz, Agnieszka Zając, Ewa
Orkusz, Agnieszka Gorla, Bartosz
Orkusz, Agnieszka Hapanowicz, Jerzy