The importance of bitter bioactive food components in the prevention of disease
Bodakowska-Boczniewicz, Joanna ; Garncarek, Zbigniew
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies; 2016; Nr 4 (23); s. 9-25
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2016.4.01 ; oai:dbc.wroc.pl:38741
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 4 (23)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
12 gru 2017
1 044
1037
https://dbc.wroc.pl/publication/43095
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Znaczenie gorzkich aktywnych biologicznie związków żywności w prewencji chorób | 11 cze 2022 |
Bodakowska-Boczniewicz, Joanna Garncarek, Zbigniew
Bodakowska-Boczniewicz, Joanna Garncarek, Zbigniew
Bodakowska-Boczniewicz, Joanna Garncarek, Zbigniew
Bodakowska-Boczniewicz, Joanna Garncarek, Zbigniew
Paszkot Justyna Kawa-Rygielska, Joanna. Promotor
Garncarek, Zbigniew Garncarek, Barbara