Engineering Sciences And Technologies
Lebedynets, Vira T. ; Reshetylo, Lydia I. ; Hirniak, Lylia I. ; Dontsova Inna
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 4 (23), s. 77-84
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2016.4.05 ; oai:dbc.wroc.pl:38745
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 4 (23)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
12 gru 2017
218
216
https://dbc.wroc.pl/publication/43101
Nazwa wydania | Data |
---|---|
The influence of vegetable additives on the formation of consumer properties of sugar cookies | 11 cze 2022 |
Kozyra, Cyprian Zmyślona, Beata Madziarska, Beata Rusnak, Zofia. Redakcja Zmyślona, Beata. Redakcja
Sadowska, Małgorzata Huzar, Zbigniew. Redakcja Madeyski, Lech. Redakcja
Jakubiec, Marcin
Sadkowski, Wojciech Kołodziejczuk, Bartosz
Chojnacka-Komorowska, Anna Kochaniec, Sebastian