Instytut Historii Architektury Sztuki i Techniki Politechniki Wrocławskiej
Bełza, J., O wyrabianiu cukru z buraków, Warszawa 1894-1901, tabl. IV
DUN1/1906 ; DUN1/1907 ; DUN1/1908
Dokumentacja fotograficzna Wydziału Architektury Politechniki Wrocławskiej ; Historia Techniki. Dokumentacja fotograficzna Wydziału Architektury Politechniki Wrocławskiej ; Politechnika Wrocławska. Wydział Architektury ; DUN1/Historia Techniki/Cukrownie ; DUN1/Historia Techniki/Cukrownie/1 ; DUN1/Historia Techniki/Cukrownie/1/Ikonografia
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Digitalizację materiałów przeprowadzono w ramach umowy 516/P-DUN/2016 ze środków Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego przeznaczonych na działalność upowszechniającą naukę ; Opracowanie materiałów przeprowadzono w ramach umowy 585/P-DUN/2018 ze środków Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego przeznaczonych na działalność upowszechniającą naukę
19 sty 2021
1 paź 2020
3
https://dbc.wroc.pl/publication/45678
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Apparat Pa Beaujeu do wymoczenia soku cukrowego z buraków | 19 sty 2021 |
Gerber, P. Instytut Historii Architektury Sztuki i Techniki Politechniki Wrocławskiej Gerber, P. Opracowanie
Gerber, P. Gerber, Paweł. Opracowanie Instytut Historii Architektury Sztuki i Techniki Politechniki Wrocławskiej
Gerber, P. Instytut Historii Architektury Sztuki i Techniki Politechniki Wrocławskiej
Gerber, P. Instytut Historii Architektury Sztuki i Techniki Politechniki Wrocławskiej
Gerber, P. Instytut Historii Architektury Sztuki i Techniki Politechniki Wrocławskiej
Gerber, P. Instytut Historii Architektury Sztuki i Techniki Politechniki Wrocławskiej
Gerber, P. Instytut Historii Architektury Sztuki i Techniki Politechniki Wrocławskiej
Gerber, P. Instytut Historii Architektury Sztuki i Techniki Politechniki Wrocławskiej