Schäfer, Thomas ; Crespo, Joāo G.
Winnicki, Tomasz. Redakcja ; Zwoździak, Jerzy. Redakcja ; Pawłowski, Lucjan. Redakcja
Environment Protection Engineering. Vol. 25, 1999, nr 1-2, s. 73-85
Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej
kliknij tutaj, żeby przejść ; kliknij tutaj, żeby przejść ; <sygn. PWr A4232I>
Działalność Upowszechaniająca Naukę (DUN) ; Działalność Upowszechaniająca Naukę (DUN) - Czasopisma PWr ; Environment Protection Engineering ; Environment Protection Engineering. Vol. 25, 1999 ; Environment Protection Engineering. Vol. 25, 1999, nr 1-2
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
30 wrz 2021
6 lip 2018
91
https://dbc.wroc.pl/publication/57753
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Recovery of aroma compounds from fermentation by pervaporation | 30 wrz 2021 |
Coelhoso, Isabel M. Crespo, Joāo G. Winnicki, Tomasz. Redakcja Zwoździak, Jerzy. Redakcja Pawłowski, Lucjan. Redakcja
Almeida, Jonas S. Reis, Maria M. Crespo, Joāo G. Winnicki, Tomasz. Redakcja Zwoździak, Jerzy. Redakcja Pawłowski, Lucjan. Redakcja
Perkowski, Jan Bulska, A. Góralski, J. Jóźwiak, W. K.
Neverova-Dziopak, Elena
Markiewicz, Maria T.
Dąbrowski, Tomasz Piecuch, Tadeusz