Traceability of raw meat in the selected trade company
Obal, Magdalena ; Lesiów, Tomasz ; Śmiechowska, Maria
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 3 (26), s. 28-58
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2017.3.02 ; oai:dbc.wroc.pl:50292
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 3 (26)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
23 paź 2018
143
139
https://dbc.wroc.pl/publication/80720
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Identyfikowalność surowca mięsnego w wybranej firmie handlowej | 11 cze 2022 |
Lesiów, Tomasz Orzechowska-Przybyła, Kamila Niewelt, Alina
Muss, Kornelia Lesiów, Tomasz
Jakubiec, Marcin
Ciekańska, Agnieszka Lesiów, Tomasz
Orzechowska-Przybyła, Kamila Niewelt, Alina Lesiów, Tomasz
Hernes, Marcin Bytniewski, Andrzej