Buturac, Goran ; Lovrinčević, Željko ; Mikulić, Davor
Argumenta Oeconomica, 2018, Nr 2 (41), s. 135-155
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/aoe.2018.2.06 ; oai:dbc.wroc.pl:52786
Argumenta Oeconomica, 2018, Nr 2 (41)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
26 maj 2022
13 lis 2018
751
740
https://dbc.wroc.pl/publication/85578
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Export competitiveness of the Croatian food industry | 26 maj 2022 |
Maciejewski, Marek
Rubaj, Piotr
Brzęczek-Nester, Dominika
Bernaś, Bogumił Kowalik, Paweł Pietrzak, Agnieszka Jajuga, Krzysztof, Red.
Łukiewska, Katarzyna
Szmaciarski, Artur