Foodstuffs Quality - Competitive Strength Or Unknown Factor?
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 1, s. 237-243
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 1 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 1
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
14 paź 2025
21 maj 2025
9
https://dbc.wroc.pl/publication/174405
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Jakość żywności - atut konkurencyjności czy niewiadoma? | 14 paź 2025 |