The Polish Meat Sector in the European Union: Structural Analysis, Trade, and Development Directions
Kowalska, Anna ; Olszańska, Anna ; Paskudzka, Klaudia ; Szymańska, Joanna
s. 127 ; Cytuj jako: Kowalska, A., Olszańska, A., Paskudzka, K. i Szymańska, J. (2025). Polski sektor mięsny w Unii Europejskiej: analiza strukturalna, handel i kierunki rozwoju. Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. ; Publikacja dostępna wyłącznie na terenie kampusu Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. ; Nota copyright obowiązuje do 31 maja 2026. Od 1 czerwca 2026 publikacja dostępna na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0 Międzynarodowe (CC BY-SA 4.0).
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/2025.67.2 ; oai:dbc.wroc.pl:142385
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
15 gru 2025
15 gru 2025
1
https://dbc.wroc.pl/publication/181322
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Polski sektor mięsny w Unii Europejskiej: analiza strukturalna, handel i kierunki rozwoju | 15 gru 2025 |
Michalczyk, Wawrzyniec
Sporek, Tadeusz
Kowalska, Anna
Pasierbiak, Paweł
Tabernacka, Magdalena Tracz-Molasy, Anna Knauber, Anna Krakowska, Magdalena Kusiak-Winter, Renata Reinhard, Edyta Miodek, Marcin Miodek, Marcin. Redakcja
Tabernacka, Magdalena Kusiak-Winter, Renata Krakowska, Magdalena Knauber, Anna Reinhard, Edyta Miodek, Marcin Tracz-Molasy, Anna