Object

Title: Ocena wpływu dodatku polifenoli roślinnychdo produktów mięsnych, typu żywności wygodnej,na utlenianie lipidów i białek

Creator:

Korzeniowska, Małgorzata

Description:

Monografie CCXVI

Abstrakt:

Celem badań było określenie wpływu dodatku naturalnych przeciwutleniaczy polifenolowychpozyskanych z niekonwencjonalnych źródeł roślinnych na procesy utleniania lipidóworaz białek w warunkach modelowych, mięsnego surowca drobiowego i przetworach mięsnycho charakterze żywności wygodnej poddanych obróbce termicznej i przechowywanychw warunkach chłodniczych.

Publisher:

Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Place of publication:

Wroclaw

Date:

2019

Resource Type:

książka

Resource Identifier:

oai:dbc.wroc.pl:61032

Language:

pol

Relation:

Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Rights Owner:

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

This page uses 'cookies'. More information