The opportunity to launch innovative products on the market – vegetable jams. Preliminary research
Lasota, Magdalena ; Lesiów, Tomasz ; Oziembłowski, Maciej
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2019, Nr 3 (34), s. 9-31
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2019.3.01 ; oai:dbc.wroc.pl:111019
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2019, Nr 3 (34)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
26 sie 2021
218
https://dbc.wroc.pl/publication/153257
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Możliwość wprowadzenia na rynek innowacyjnych produktów – dżemów z warzyw. Badania wstępne | 11 cze 2022 |
Wierzbiński, Marcin
Miszczak, Katarzyna
Rokita, Sabina
Oziembłowski, Maciej Lesiów, Tomasz Šabanagić, Cornelia
Włodarska-Zoła, Lidia
Golińska-Pieszyńska, Małgorzata