Lemmer, Balázs ; Jákói, Zoltán ; Gulyás, Nikolett ; Kertész, Szabolcs ; Beszédes, Sandor ; László, Zsuzsanna ; Hodúr, Cecilia
Environment Protection Engineering. Vol. 46, 2020, s. 49-62
Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej
doi:10.37190/epe200104 ; oai:dbc.wroc.pl:111185
<sygn. PWr A4232I> ; kliknij tutaj, żeby przejść ; kliknij tutaj, żeby przejść
Environment Protection Engineering ; Environment Protection Engineering. Vol. 46, 2020
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
17 wrz 2021
17 wrz 2021
39
https://dbc.wroc.pl/publication/153350
Nazwa wydania | Data |
---|---|
The effect of sonication and stirring on ultrafiltration of fermentation broth | 17 wrz 2021 |
Siedlecka, Agata Wolf-Baca, Mirela Piekarska, Katarzyna
Dąbrowska, Alicja Giel, Robert Plewa, Marcin
Hu, Jun Feng, Zhuohuan Huang, Zhiyong Yu, Jianming Liu, Jiansheng
Brás, Isabel Silva, Elisabete De Lemos, Luís Teixeira
Klimonda, Aleksandra Kowalska, Izabela
Chi Fung, Hwa Cheng, Wen Po Yu, Ruey Fang Chen, Zhao Feng
Kouhail, Meriem Elahmadi, Zakia Benayada, Abbes Dewil, Raf
Chen, Hong Peng, Liang Wei, Yanxiao Yu, Lie Jiang, Bo Wang, Hong Yu, Guanlong Zhang, Guijin