Lemmer, Balázs ; Jákói, Zoltán ; Gulyás, Nikolett ; Kertész, Szabolcs ; Beszédes, Sandor ; László, Zsuzsanna ; Hodúr, Cecilia
Environment Protection Engineering. Vol. 46, 2020, s. 49-62
Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej
doi:10.37190/epe200104 ; oai:dbc.wroc.pl:111185
<sygn. PWr A4232I> ; click here to follow the link ; click here to follow the link
Environment Protection Engineering ; Environment Protection Engineering. Vol. 46, 2020
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Sep 17, 2021
Sep 17, 2021
54
https://dbc.wroc.pl/publication/153350
| Edition name | Date |
|---|---|
| The effect of sonication and stirring on ultrafiltration of fermentation broth | Sep 17, 2021 |
Wen, Zhengcheng Zhang, Xiaofeng Huang, Ju Yang, Zhengyin
Zhang, Lu-Sheng Yang, Liu Li, Lingsheng Feng, Xiaoyu Cao, De-Ju Liu, Zhao-Wen
Liang, Ruru Yuan, Guanglei Liu, Renping Duan, Erhong Song, Jiale
Hardianto, Hardianto Tjahjadi, Martinus Edwin Sunaryo, Dedy Kurnia Sudiasa, Inyoman
Adamski, Wojciech Wiśniewski, Jacek Wolska, Małgorzata
Zhang, Jing Guo, Chen-Lin Xie, Guang-Ming Xing, Bin
Chen, Yan Zhu, Shengyuan Fang, Wei Huang, He Qin, Hao Hu, Shengtao Wu, Yuzhao
Romero, Luis Antonio Vaje Tejocote-Pérez, Moisés Alcántara-Valladolid, Ana Eisa Balderas-Hernández, Patricia Roa-Morales, Gabriela Barrera-Díaz, Carlos Eduardo