Lemmer, Balázs ; Jákói, Zoltán ; Gulyás, Nikolett ; Kertész, Szabolcs ; Beszédes, Sandor ; László, Zsuzsanna ; Hodúr, Cecilia
Environment Protection Engineering. Vol. 46, 2020, s. 49-62
Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej
doi:10.37190/epe200104 ; oai:dbc.wroc.pl:111185
<sygn. PWr A4232I> ; click here to follow the link ; click here to follow the link
Environment Protection Engineering ; Environment Protection Engineering. Vol. 46, 2020
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Sep 17, 2021
Sep 17, 2021
56
https://dbc.wroc.pl/publication/153350
| Edition name | Date |
|---|---|
| The effect of sonication and stirring on ultrafiltration of fermentation broth | Sep 17, 2021 |
Radechovska, Helena Svehla, Pavel Radechovsky, Josef Pacek, Lukas Balik, Jiri Majewska-Nowak, Katarzyna Maria. Redakcja
Król, Danuta Poskrobko, Sławomir Majewska-Nowak, Katarzyna Maria. Redakcja
Arabameri, Majid Javid, Allahbakhsh Roudbari, Aliakbar Majewska-Nowak, Katarzyna Maria. Redakcja
Hwang, Chi-Chin Weng, Chih-Huang Majewska-Nowak, Katarzyna Maria. Redakcja
Rogula-Kozłowska, Wioletta Majewski, Grzegorz Majewska-Nowak, Katarzyna Maria. Redakcja
Białowiec, Andrzej Siudak, Mariusz Jakubowski, Bogdan Wiśniewski, Dariusz Majewska-Nowak, Katarzyna Maria. Redakcja
Szarek-Gwiazda, Ewa Ciszewski, Dariusz Majewska-Nowak, Katarzyna Maria. Redakcja
Lee, Hong-Jie Ong, Siew-Teng Majewska-Nowak, Katarzyna Maria. Redakcja