Meat snacks – an alternative to standard snacks
Szemiel, Magdalena ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36, s. 171-184
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2020.36.11 ; oai:dbc.wroc.pl:113724
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Feb 17, 2022
166
https://dbc.wroc.pl/publication/154332
Edition name | Date |
---|---|
Przekąski mięsne – alternatywa dla przekąsek standardowych | Jun 11, 2022 |
Lesiów, Tomasz Kuchlewska, Magdalena
Smolińska, Julia Książek, Ewelina
Karczewska, Marzena Kwiecień, Beata Lesiów, Tomasz
Reszka, Adrianna Lesiów, Tomasz Mońka, Jerzy
Orkusz, Agnieszka
Siemianowski, Krzysztof Szpendowski, Jerzy Bohdziewicz, Krzysztof Kołakowski, Piotr Żylińska, Joanna Bardowski, Jacek K.