Vegetarianism and its variations as an alternative to the traditional diet
Cader, Paulina ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36, s. 9-26
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2020.36.01 ; oai:dbc.wroc.pl:113714
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Feb 17, 2022
775
https://dbc.wroc.pl/publication/154322
Edition name | Date |
---|---|
Wegetarianizm i jego odmiany jako alternatywa dla diety tradycyjnej | Jun 11, 2022 |
Cader, Paulina Lesiów, Tomasz
Lesiów, Tomasz
Lesiów, Tomasz Skrabka-Błotnicka, Teresa. Promotor
Rajewska, Natalia Lesiów, Tomasz
Kędzińska, Roksana Lesiów, Tomasz