Chrzanowska, Józefa (1950- ). Redakcja ; Zambrowicz, Aleksandra. Redakcja ; Augšpole, Ingrida
Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu 125
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
<sygn. UP 92357 Lect.> ; kliknij tutaj, żeby przejść
Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
4 wrz 2019
23 lut 2012
1 377
1379
https://dbc.wroc.pl/publication/15510
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Selected topics in food biotechnology / Chrzanowska, Józefa (red.) | 4 wrz 2019 |
Oziembłowski, Maciej. Redakcja Trziszka, Tadeusz (1948- ). Redakcja
Kopeć, Wiesław (1955- ). Redakcja Korzeniowska, Małgorzata (1975- ). Redakcja Ambrozik-Haba, Jagoda
Körte, Albrecht (1817-1899)
Kölle, August (1793-1856)
Habich, G. E. Schneider, Konrad. Redaktor
Jarmoluk, Andrzej. Redakcja Oziembłowski, Maciej. Redakcja Zimoch, Anna. Redakcja Ambrozik-Haba, Jagoda