Novel food catalogue – an information database for introducing novel food on the European markets
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37, s. 75-93
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2021.37.04 ; oai:dbc.wroc.pl:116438
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
22 sie 2022
2 sie 2022
277
https://dbc.wroc.pl/publication/155401
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Katalog nowej żywności – informacyjna baza danych w procesie wprowadzana nowej żywności na rynki europejskie | 22 sie 2022 |
Gasz, Małgorzata
Baer-Nawrocka, Agnieszka
Czech, Katarzyna
Nacewska-Twardowska, Aleksandra
Czaja, Jarosław
Przybyszewska, Adriana
Maśloch, Grzegorz